“Headphones” does not work…

Home Forums Macs Desktops Mac Pro “Headphones” does not work…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
    • Robert
      Participant
      #1411591

      Hi Charles
      Thank you very much for providing a new OC again, so that cMP can continue to work.
      I replaced the new OC and upgrade to 11.6, But found that there is only one output left in the “Sound”,”Headphones” does not work, see the picture.
      What steps do I have wrong, help me please, thank you!

      Attachments:
    • Charles
      Keymaster
      #1411595

      Hi Robert.

      Ah okay, that’s odd. Do you know if it was working after installing the update opencore before updating macOS?

       

       

    • Robert
      Participant
      #1411603

      Hi Charles.  Yes, before this update, I always used the OC version you released in November 2020, and everything will work.

       

    • Charles
      Keymaster
      #1411604

      Appears to be fine for me on 11.6. Did you use the single or dual socket EFI? Also which graphics card do you have please?

      1 user thanked author for this post.
    • Robert
      Participant
      #1411640

      I used the old steps to solve the problem, format the hard disk, reinstall the system (10.13>10.15>11.6), after many hot restarts, now it takes more time to install various applications.
      This new OC version has a great experience, and thank you again for helping me find the problem.

      Attachments:
  • Log in or Register to leave a comment